logo

Wie ben ik – Wat wil ik – Hoe doe ik dat?Deze workshop heeft zelfonderzoek naar je persoonlijkheid en je aspiraties als thema. In die zin is het meer een clinic. Het werken in groepsverband kan hierbij katalyserend werken.
Je maakt moodboards op een aantal thema’s. Daardoor kom je op het spoor van onbewuste motieven, wensen en idealen, maar ook zorgen en problemen. De confrontatie met de beelden uit de moodboards levert niet zelden verrassende en verhelderende inzichten op in wie je bent en wat je beweegt.
De kracht van deze techniek is, dat beelden kunnen uitdrukken wat je met woorden niet kunt zeggen. Uiteindelijk geeft het je aanwijzingen, hoe je dingen kunt veranderen – in jezelf, bij je thuis, en op je werk.
Uit ervaring blijkt dat deelnemers deze clinic niet alleen als ontspannend en gezellig ervaren, maar de uitkomsten vaak verrassend en interessant blijken te zijn.


Aanmelden
  • Start: in overleg
  • Duur: 3 uur
  • Prijs: €49,00 per persoon, inclusief koffie/thee, alle voorhanden zijnde materialen, het gemaakte moodboard en herinneringen aan een verrassende dag.
Stel je vraag!
Deze workshop is een leuk idee voor een creatieve en gezellige dag met collega's of een groepsuitje op maat.
Wij staan open voor suggesties en houden van een creatieve uitdaging. Dus laat ons jullie plannen weten!

UA-40584076-1