logo

Light Up Your WorldHergebruik van materialen en zoveel mogelijk zelf dingen maken zijn dé trends van nu. Ontwerp bijvoorbeeld je eigen designlamp! De Haagse designer Floor Bohemen geeft in haar atelier de workshop 'light up your world'. Je ontdekt daar eerst welk soort licht en welke typen lampen bij jou en de ruimte passen. Je maakt vervolgens je eigen designlamp met extravagante of juist basic materialen uit het atelier.
Zo weet je zeker dat licht de finishing touch van jouw interieur is. Niet met Italiaans, Deens of Dutch design maar met your design! Verder zoeken hoeft niet meer, want dit is de oplossing: ontwerp en maak 'm zelf tijdens de workshop "Light Up Your World". De materialen die je gebruikt voor je lamp zijn gekozen met oog voor mens en milieu. De beste designlamp maak je zelf.


  • Start: zie de data hieronder
  • Duur: 4 uur
  • Prijs; € 59,- per persoon, inclusief koffie/thee, alle voorhanden zijnde materialen en het gemaakte lichtobject. Exclusief pendel.
  • Groepen groter dan 6 personen? Neem dan contact met ons op!
Meld je vandaag nog aan! Deze workshop is een leuk idee voor een creatieve en gezellige dag met vrienden, vriendinnen of familie. Of voor een groepsuitje op maat, van bedrijfsuitje tot vrijgezellendag.
Kom je met een groep groter dan 6 personen, dan kunnen we in overleg altijd een aparte datum prikken. Vraag naar de mogelijkheden.


UA-40584076-1