logo

FeesttassenGlamour is onmiskenbaar de nieuwste trend en dat zie je het meest duidelijk in de tassenmode. Luxemerken als Louis Vuitton en Prada doen weer goede zaken. Maar, hoe mooi ook, uniek zijn deze merk tassen niet. Wereldwijd lopen vrouwen met precies dezelfde (imitatie)tas rond.
De Haagse designer Floor Bohemen nodigt je uit om voor jouw feestje zelf een unieke trendy tas te maken. Waarvan er maar één op de wereld is.
Ervaring is niet noodzakelijk voor deze hippe tassenworkshop, hooguit enige handigheid. Je maakt de tas op basis van een strak basisontwerp, waarbij je kunt kiezen uit verschillende materialen en kleuren.
Je leert hoe je je persoonlijkheid kunt vertalen in een ontwerp. Voor de afwerking kies je voor glamourous details of juist een meer ingetogen stijl.

En dan, na ongeveer vier uur, heb je je eigen feesttas gemaakt!


Aanmelden
  • Start: in overleg
  • Duur: 4 uur
  • Prijs; €59,- per persoon, inclusief koffie/thee, alle voorhanden zijnde materialen, de gemaakte feesttas
  • Groepen groter dan 6 personen? Neem contact met ons op.
Meld je vandaag nog aan!
Deze workshop is een leuk idee voor een creatieve en gezellige dag met vrienden, vriendinnen of familie. Of voor een groepsuitje op maat, van bedrijfsuitje tot vrijgezellendag.
Kom je met een groep groter dan 6 personen, dan kunnen we in overleg altijd een aparte datum prikken. Vraag naar de mogelijkheden.

UA-40584076-1