Interieurontwerp

VISUELE ZEGGINGSKRACHT.

We hebben allemaal onze ideeën en voorkeur over wat we aantrekkelijk vinden. ‘Mooi’ is niet het enige dat telt: de indeling van een woning moet ook passen bij de leefstijl van de bewoner(s).

Mijn specialisme is dat ik het ontwerp maximaal afstem op de gebruiker. Door goed te luisteren, door te vragen en actief mee te denken over wensen en ideeën, kan ik met creatieve oplossingen komen voor een interieurontwerp. Kwaliteit in gebruik en afwerking met oog voor detail, zijn daarbij een logisch gevolg. 

JA, DIT WIL IK!

"Mooi" is niet het enige dat telt

Eline & Ed

Toen we onze opknapper kochten, wisten we dat Floor ons kon helpen om er écht iets moois van te maken. Het proces voelde vanaf het begin heel prettig. Floor is geïnteresseerd in wie je bent en wat je woonwensen zijn. Dat vertaalt ze vervolgens heel mooi in verschillende plannen. Allemaal met oog voor detail, slimme oplossingen en een prachtig lijnenspel. Het resultaat is een prachtig huis! Dit hadden we nooit zonder hulp gekund. 

Jacqueline & Mark

Zelf hadden we al veel ideeën, maar omdat we Floor haar werk kenden van vrienden van ons, waren we ook nieuwsgierig naar haar visie. Het ontwerp proces dat volgde was heel leuk en interessant. Met onze levensstijl als uitgangspunt, wist Floor al onze wensen te vertalen naar een heel verrassend ontwerp dat perfect bij ons past!

Saskia & John

Het samenwerken met Floor ging gezellig en vlot. Ze begreep heel goed onze ideeën en wensen, maar leerde ons ook ‘out of the box’ te denken en nieuwe ideeën te laten inzien. Het fijne aan Floor is, is dat ze geen enkele opzet/indeling aan je oplegt, maar je vooral zelf laat kiezen. Mocht je haar nodig hebben om een keuze te maken, dan is ze er! 

Door het ontwerp van Floor is onze kunstcollectie onderdeel van het interieur geworden.

Joost & Arjen

Jill & Chris

Floor heeft in ons huis van verschillende ruimtes een geheel weten te maken! Precies wat we wilden. Ons nieuwe huis was meteen, mede door Floor, een thuis!

Ervaringen

Ik kan op verschillende manieren helpen met vragen over - of problemen met het huidige of nieuwe interieur. Flexibel, vakkundig en persoonlijk.

Elke vraag heeft zijn unieke oplossing: voor het ene probleem is een cosmetische verandering voldoende, een andere keer gaat het om een verbouwing.

Mijn werk kenmerkt zich door een uitgebalanceerde mix van materialen, vormen en kleuren, met heldere lijnen en een verfijnde uitwerking, maar ik laat een ruimte ook af en toe naar de gebruiker knipogen. Hierbij staat functionaliteit voorop en zijn esthetiek en comfort vanzelfsprekend. 

vraag gratis kennismaking aan

Elke ruimte laat ik knipogen